Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Lys24syv


Generelle oplysninger
Lys24syv
Svanekevej 12
7400 Herning
CVR: 37797782
Telefon: 39390905
Email: Butik@lys24syv.dk


Priser


Alle priser på hjemmesiden er i danske kroner, inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til prisændringer uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer, samt pris fejl
Betaling
Lys24syv modtager VISA-Dankort, MasterCard, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, ved varens afsendelse. 
Levering
Leveringstid fremgår af hvert enkelt produkt. Vi bestræber os på at kunne levere dine vare indenfor 1-6 arbejdsdage.
Pris for levering til pakkeshop i DK fra 49,- kr. 
Fragtfri ved ordre over 599 kr.
Kontakt os hvis du ønsker levering uden for Danmark.
Du modtager altid en mail, med Track and Trace nummer, når din ordre forlader vores lager.


Reklamationsret.


Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Lys24syv vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:


Lys24syv
Svanekevej 12
7400 Herning


Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.


Refusion.


Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af registreringsnummer og kontonummer, så det aftalte beløb kan tilbageføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.


Fortrydelsesret.


Der gives 90 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag, du modtager varen eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
Lys24syv vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. 
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 90 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 8 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på Butik@lys24syv.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Lys24syv sender herefter en returseddel, hvorefter varen sendes til:


Lys24syv
Svanekevej 12
7400 Herning 

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Returnering.


Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 8 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret.  Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Varens stand ved returnering.


Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.


Tilbagebetaling.


Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 8 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Persondatapolitik.


For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

 

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Lys24syv. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.


Klagemuligheder. 

 

Oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk


Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/


Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: butik@lys24syv.dk

 

 

 

Hent fortydelsesformular