Lys 24 Syv

Lidt, men godt.

Med rødder i det vestjyske, øje for godt købmandskab og med et sortiment fra førende producenter, har vi på rekordtid skabt et lysunivers, hvor du finder nyheder til din bolig, have eller virksomhed.

Om det er hygge-, praktisk eller nødvendig belysning, du står og mangler, finder du det her. Hos os bliver du ikke mødt af robotter, gule tilbudsskilte og andet gøgl. Vi bliver aldrig de billigste, men tror, at du, som vi, lægger vægt på kvalitet, god service og en udsøgt byttegaranti.

Siden vi overtog lys24syv.dk i Januar 2020 har vi udvidet vores sortiment, men bliver aldrig de største. Overskuelighed er et nøgleord i vores hverdag, som også reflekteres i vores webbutik. Du vil derfor opleve, at nogle produkter med tiden udgår, men dermed gør plads til spændende nyheder. Lidt, men godt. 

 

Vi byder også gerne erhvervskunder indenfor, og finder altid en god pris på mængdevarer. Bare send os en mail, og vi vender hurtigt tilbage med et tilbud.

Lys24syv.dk er en virksomhed med ansvarlige holdninger. Vi genbruger fx. emballage i dagligdagen for at skåne miljøet. Vi vil gerne være med til at "tænde et lys i mørket" for den næste generation, og støtter derfor Børnetelefonen, som giver børn og unge mulighed for at søge råd og vejledning i svære tider.

 

Gert og Preben